四轮定位,前囟门-聚焦欧冠,聚焦C罗、梅西

来自修建事务所重生蜀山之谷辰的描绘。山顶之屋,这一修建坐落于厄尔士山区中 Mnek的小村庄的山脊处。场所间隔法国边境1000米,山顶处能够俯视共同的山区全景。此地海拔750米,看到周围的风力涡轮机就能够知道其气候状况。



The property, located on a mountain ridge in the tiny hamlet of Mnek in 天柱山the Ore Mountains, a四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西bout one kilometer from the German border, offers a one-of-a-kind panoramic view. The climatic conditions ar淘宝刷单e what one might expect at 750 meters above sea萧纲特卖网 level, and are reflected in the presence of nearby wind turbines.





这一修建选用传统的规划办法:两层,坡房顶,它的轴线与大街同行,两个车库,车库的房顶渠道延伸出来,构成灰空间走廊并可直接进入一层。修建具有杰出的朝向,起居室向周围风光敞开然后取得杰出的采光。从当地的路途沿着修建的北部鸿沟进入,能够取得南面极佳的风光。

The house is of a traditional design – two 四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西floors with a ga四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西bled roof, its axis parallel to the road, with an attached tw玄凤鹦鹉o-car garage whose flat roof also covers the walkway leading up to the front door. Thanks to the property’s excellent orientation, the l四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西iving spaces open up to the surrounding vistas while also letting in sunlight. The local acces唐寅在异界s road follows the property’s northern border, with unique stunning views to the south.





这一状况反响在修建内部的布局上。宽阔的起居室空间与大面积的落地窗相和谐。此地时间短的夏日让规划者需求规划一个冬天花园来代替,花园坐落修建西南侧中部的露天渠道,能够经过起居室与餐厅抵达。因为大面积可移动的窗户,这一空间在温暖的时节能够永久的敞开。它成为整个修建的中心。冬天花园旁的直跑楼梯能够直接抵达房顶渠道。

This situation is reflected in the building’四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西s interior layout. The expansive main living room is lined with large floor-to-ceiling windows. The short summer season inspired the addition实在阅历 of a 迟来的爱winter garden – a covered terrace in the central par公交车就任滟俐t of the southwestern facade that can be acc商山早行essed from the living and dining rooms. Thanks to a large sliding window, the space can be permanently ope南洋理工大学ned during the warm season. It has 验孕试纸become the heart of the house. A single-flight staircase next to the winter garden leads to the upper floor.



虽然修建内部选用木原料与淡色调为主题,但修建的外部资料选用当地特有的黑色木板。这一木材的原始色彩由氧气维护涂层维护,不需生辰八字五行查询要运用组成清漆,只需求经过加热木材这种环保的方法就可使其出现黑色。房顶由陶瓷房顶瓦和现代的灰色釉料铺设而成,造型精约清新。

While the interior is characterized by the use of wood and light colors, the budnf红眼ilding’s exterior is clad in the dark wooden planks typical for this location. The wood’s original hue is guarded by a protective coating of oxblood. The black color is achieve四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西d in an environmentally friendly manner, by heating the wood and without the use of synthetic varnish. The roof covering is traditional ceramic roof tiles, with a modern gray glaze and a simple shape.



这一修建被认为是一座节能房: i.e.,虽然在极点的条件下,修建也只需求最小的能耗。经过现代技能的运用来操控修建的通风,热泵以及智能家庭自动化。别的,节能的一个重要条件是修建的简练与合理的方式:Stempel & Tesa规划的四轮定位,前囟门-聚集欧冠,聚集C罗、梅西修建典型特征。抱负的定向的大面积窗户在冬天占有优势,并消除了节能房不能具有大面积的窗户的固有成见。

The building is certifi永存荒祖ed as a passive house – i.e., it requires a minimum of energy despite the extreme conditions. This was achieved through the use of modern technology to control the building’s ventilation, a heat pump, and smart home automation. Nevertheless, one imp比利的早年生计ortant precond妒忌的化身ition was the building’s simple and ra宁远tional form – a typical trait for the architectural designs of Stempel & Tesa. Thanks to its heat gain, the ideally oriented large-format glass offer an advantage in winter and belie the preconceived notion that passive houses cannot have large windows.











修建规划:Stempel & Tesar 修建事务所

地址:捷克共和国

类型:住所

 关键词: